Большой каталог региональных сайтов
Все сайты Львова
Архангельск

Калининградская команда по киокусинкай стала вице-чемпионом первенства СЗФО

Ayuprint.lviv.ua

Друк на футболках та майках, друк на горнятках та чашках нанесення напису на футболку, нанесення фотографії на чашку. Також друк на магнітах, друк на крафт пакетах та друк на поліетиленох пакетах. (Украина, Львовская область, Львов)

Друк на футболках та майках, друк на горнятках та чашках нанесення напису на футболку, нанесення фотографії на чашку. Також друк на магнітах, друк на крафт пакетах та друк на поліетиленох пакетах. (Украина, Львовская область, Львов)

Теги:
Добавлен в каталог: 04.04.2018
Переходов: 3
Голосов: 0
Ваш рейтинг:
?
Голосовать

Комментарии

Всего: 1

admin

  04.04.2018 11:31

Друк на футболках, друк на сувенірній продукції. Рекламні або сувенірні магніти (наприклад на холодильник) можуть стати однією з складових успішної піар і промо акції.
Подарувати магнітик y потенціальному клієнту або ж клієнтові, з яким давно співпрацюєте, щоб показати вдячність, зацікавленість в ньому і зробити його лояльніше - далеко не всі переваги такого маленького презенту.
Уже кілька років у Львові є мода: прикріплювати замітки, записки, списки покупок магнітом до холодильника. Чому?
Тому що без докорів сумління можна сказати, що холодильник - найголовніший об'єкт в будинку, в нього часом заглядають кілька десятків (!) раз за день, і магніт не може залишитися непоміченим.
Магніти можуть бути абсолютно різних форм і рельєфів. Наші дизайнери допоможуть вам зорієнтуватися у всій різноманітності.
Однак важливий момент залишиться за вами: яку рекламну інформацію про фірму нанести на магніт, футболку чи горнятко - логотип, слоган, просто корпоративний стиль забарвлення і т.п.
Магніти також можуть бути з вбудованим термометром, годинами, блокнотом або календарем, магніт-фоторамка, магнітні закладки, магніти-пазли і не тільки. Замовляйте друк на футблках, друк на горнятках, друк на магнітах.

 

Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий

Сегодня в Львовской области

Ria.city

Александр Розенбаум

«Это не бомжовые заведения»: 72-летний Александр Розенбаум зарабатывает миллионы на пивном бизнесе


Спецвыпуск журнала «Стратегии развития» посвященный героям Великой Отечественной войны и Специальной военной операции

Шапки женские на Wildberries — скидки от 398 руб. (на новые оттенки)

Отдых во имя открытий

Сергей Трофимов выступит с летним концертом в Зеленом Театре ВДНХ


Ria.city

Полная версия сайта...