Большой каталог региональных сайтов
Все сайты Киева
Архангельск

Следственный комитет предупреждает: не оставляйте детей без присмотра в комнате с открытым окном

Ht-heiztechnik.ua

Ht-heiztechnik - твердопаливні котли (Твердопаливні котли - стальні котли для спалювання дров, пелети, вугілля, соломи, щепи, брикетів.)

Ht-heiztechnik - твердопаливні котли (Твердопаливні котли - стальні котли для спалювання дров, пелети, вугілля, соломи, щепи, брикетів.)

Добавлен в каталог: 15.11.2015
Переходов: 7
Голосов: 0
Ваш рейтинг:
?
Голосовать

Комментарии

Всего: 1

admin

  15.11.2015 10:25

Підприємство Heiztechnik - це сучасний завод, який займається виробництвом обігрівальних котлів для спалювання твердого палива потужністю від 7 кВт до 1000 кВт, а також комплектні модульні котельні та інше теплове обладнання. Продукція виготовляється на сучасних машинах з використанням розвиненого технологічного устаткування: плазмових і лазерних установок порізки, автоматичних пресів з програмним управлінням, роботами для зварювання сталі і т.д. Конструкційне бюро, безперервним способом, підготовлює для виробництва нове опалювальне обладнання з високою продуктивністю. Вироби характеризуються високою якістю, а також легкістю обслуговування. Котли вирізняються характерним для Heiztechnik будовою теплообмінника. Котли потужністю до 300 кВт, пристосовані для монтажу в закритих системах. За процесом спалювання наглядає сучасна автоматика, яка окрім професійного керування котлом, може управляти цілими системами опалення. Регулятор співпрацює з термостатичними лініями, керує приводами змішувальних клапанів, контролює роботу циркуляційних насосів, може працювати в погодному режимі та дозволяє підключення Інтернет модуля. Продукти фірми Heiztechnik представляють найбільший асортимент продукції котлів на ринку опалювальної техніки.

Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий

Сегодня в Киевской области

Ria.city

Бато Багдаев

Россия и Дети: театр кукол Ульгэр в Бурятии покажет концерт-представление "Вальс Победы"


Оксана Федорова представит премьеру фильма «Петербург Шаляпина и Рахманинова» на выставке-форуме «Россия»

6 городов России, где можно увидеть белые ночи кроме Санкт-Петербурга

Регистрация Авторского права. Регистрация объекта авторского права. Регистрация Авторского права на книгу. Регистрация Авторского права на музыку.

Героическое участие армян в СВО. Часть третья


Ria.city

Полная версия сайта...