Большой каталог региональных сайтов
Все сайты Черновцы
Москва

Вседозволенность азербайджанской диаспоры в России или как пантюркистские националисты 29 апреля перекрыли улицу в центре Москвы

Club50681775

Дитяча музична школа № 4

Дитяча музична школа № 4

Добавлен в каталог: 24.10.2018
Переходов: 2
Голосов: 0
Ваш рейтинг:
?
Голосовать

Комментарии

Всего: 1

admin

  24.10.2018 23:46

Музична школа № 4

м. Чернівці, вул. Панаса Мирного, 6, 58001

​​​​​​​Підготовка в музичній школі

Щоб навчання музиці не стало причиною негативних спогадів про дитинство,необхідно правильно підібрати вік дитини  для початку занять. Згідно з сучасними освітніми стандартами, їх можна починати , в середньому з шести , семи років. (це залежить від вибраного інструменту). Наприклад , піаністів і скрипалів беруть на навчання найчастіше з  семи років. На відділ  народних и духових інструментів беруть з 9 років , так як, для цього напряму потрібна вже достатньо  розвинута грудна клітина. А до прикладу грати на блокфлейті можна починати  раніше,з п'яти років.

Зараз музичні школи приймають дітей віком 5-6 років на підготовче навчання  незалежно від вибраного напряму. За словами педагогів, тут  діє принцип «чим раніше, тим краще».  Однак викладачі запевняють , що розтягувати  підготовку до музичної школи  на довгі роки  не  можна  і найбільш  оптимальний варіант початку навчання -  це більш  усвідомлений вік дитини.

«Діти молодшого віку ще бавляться на уроках , - впевнені досвідчені викладачі... - Прийшовши в школу в п'ять років, діти співають, танцюють, в ігровій формі вивчають музичну  грамоту, виступають перед батьками. В результаті за два роки до школи, встигають підрости. Далі, в сім років, починається 1-й класс і серйозне навчання.

Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий

Сегодня в Черновицкой области

Ria.city

Shaman

Екатеринбуржец исполнил хит Shaman’а в метро и получил тростью от бабушки


Операция "Кольцо" 33 года спустя: Государственный терроризм на территории Республики Армения

6 городов России, где можно увидеть белые ночи кроме Санкт-Петербурга

Актерское агентство Киноактер. Актерское агентство в Москве.

В День Медика пройдет премия в области здоровья The Medical Stars & Beauty Awards


Ria.city

Полная версия сайта...